♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tante Trudes Leibspeisblad´l
Dampfig´s aus´m Suppenkessel
A bärig bayuwarische Bierbrotsupp´n (mit am Unertl-Bier g´macht) 5,60
Wie von Oma: a klare Kraftbrühe mit zwoa Griesnockerl drin 5,60
Fruchtig frisches Tomatensupperl mit geknofelten Krutongs 5,80
Vorneweg, mittendrin und auch nur a so….
Dünn g’schnittenes Tomatencarpaccio in Vinaigrette mit Basilikumpesto,
obendrauf Austernpilze vom Grill, gehobelter Parmesan & Baguette 10,70
A g´schmackig guade Tafelspitzsülz´n mit Radieserlsoß´,
ang´machte Salatbladl und würzigen Bratgadoffe dazua 12,90
Zwoa Stück kernig gegrillte Kalbfleischpflanzerl mit dunkler Soß´,
würzigem Senf dazua und am Gadoffesalat….. 11,80
Feines Matjesfilet in unserer selberg´machten grünen Soß´ dazua
gibt´s guat g´würzte Wirtshaus-Bratgadoffen und a Salatsträußerl 13,80
Unsere Oiwei-Schmankerl
Ofenfrischer Schweinsbrod´n vom bayrischen Strohschwein mit Krust´n,
dazua „Gadoffegnödl“ & Speck-Krautsalat…danach brauchst an Unertl Bierschnaps!!! 15,20
A Portion Schloßhofente (des is a guad´s Viertel) mit am pfundigen Kartoffelknödel und feinem Apfelblaukraut dazua … halbe Ente für € 27,80 19,30
A griabig rösche Schweinshax´n aus´m Bratrohr mit am sauren
Faßkraut, dunkler Soß´ & am großen dicken Bremmslknödel 19,90
Braumeistergulasch aus der Rindsschulter g’schnitt’n
mit am großen Bremmslknödel und am kloana bunten Salat 19,50
Original Truderinger Wirtshaus „Schnitzel“ vom Strohschwein
in Butter gebraten mit guat g´würzten Bratgadoffe und am Salatteller 18,40
Röhrich´s „fränggische Rosdbradwerschdla“ (7 Stück!!) , dazua
a dampfig guad´s Specksauerkraut, an würzigen Senf und unser Hausbrot 13,28
sauber „xund“ und lecker vegetarisch
Rahmschwammerl in feiner Petersiliencreme mit am dicken Bremmslknödel…..11,90
Mit Fassbutter im Eisenpfandl g´machte Kässpatz‘n, selberg´machte Röstzwiefe obendrauf und an bunten Salat dazua…de Spatz´n servier´n wir scho´ auf am groß´n Teller!!!!…..12,90
Ofenfrische Tomatenlasagne mit knackigem Gmias und am g´schmackigem Käsobendrauf, im Ofen g´macht, des ois auf zwoa cremigen Soß´n & dazua an Salatteller…..14,30
Im Pfandl abg´schwenkte Spinatspatz´n mit rahmiger Bergschwammerlsoß´ obendrauf, dazua gibt´s an kloana Salat ….14,10
Voll vegan: G´schwenkte Linguine in feiner Mailänder Gemüsebolognese
dazua an Tomaten-Rucolasalat in g´schmackiger Kräutervinaigrette 14,20
In da Pfanna g´macht, guat g´schmort und zart gegrillt
Göttler´s Bauerngröst´l; Stroh-Schweins-Bratenstückerl, Speck, Zwiefe
und griabige Knödelscheib´n, a Ochsenaug´ und dazua an kloana Salat 15,10
Mittelmeerbarschfilet in der knusprigen Brez´nkrust´n gebacken mit
am söibag´machtem Erdäpfesalat und Soß´Reh-Muh-Lad dazua 17,20
Gegrilltes Sportlersteak vom Angus-Rind mit Kräuterbutter, röschem Bauern-
Knofibrot und am frischen Tomaten-Ruccolasalat ….desziagtfeisaubanei 21,90
Aus der Jungstierlende vom bayrischen Weidevieh: Zwiebelrostbraten vom Grill mit
g´wandter Zwiefelsoß´, feinen Allgäuer Kässpatzen und am Buttergmias 26,70
………und a kloana g´mischter Salat kost`…..5,90
Jeden Tag so umara hoib eife…( 10.30 Uhr)
Zwoa Weisswürscht aus´m Kessel mit am Händlmaier Senf und Brez´n…..7,50
A Portion abgebräunten Leberkäs´ (des san zwoa guade Scheib´n) mit am Händlmaier Senf und a röschen Brez´n dazua…..7,80
des Richtige für ´n groß´n Appetit vorneweg und zur Brez´n Griebenschmalz und frische Fassbutter ….die Portion reicht für 4 Leit…..4,70
………und so a rösche Brez´n kriagst für nur…..1,80
Frisch `pflückt und knackig grün
„Truderinger-Salat“; Salatblad´l in Balsamicodressing mit Gurkerl, Mais und
Strauchtomaten, & Hähnchenbruststreifen in der Körndlkrust´n gebraten 13,90
„Bergwiesen-Salat“; Gegrillte Lendenfetzen vom Bergrind und gebratene
Wiesenschwammerl auf Salaten im Joghurtdressing mit „Krutongs“ 14,90
„Wellness-Gamba-Salat“: Salatteller in Balsamicodressing mit gegrillten
Riesengarnelen und Mozzarellakugeln dazu Baguette & Sweet-Chili-Dip 15,80
„Roastbeef-Salat“: Blattsalate in Sauerrahmdressing mit rosa gebratenem
Roastbeef, lecker Soß´ „Reh-muh-lad“ dazua rösche Bratgadoffe 15,90
Bärige Brotzeitschmankerl und Biergartenklassiker
Da hausg´macht cremige Wirtshausbazi (a „bayrisch-batzda“ mit am „O“ vorneweg)
mit Zwieferingerl, saurer Gurken und Radieser´l dazua gibt´s a moizig´s Hausbrot 9,20
Kirchtruderinger Wurstsalat mit Essiggurk´n und am moizigem Hausbrot 9,30
…den mach´n mia a in der Schweizer Version …( für nur ein Oiroh mehra)
Würzig´s Brotzeitbrett´l (da werd´s Aug´n machen) mit rohem Schinken,
Salami, am Kas, G´würzgurken, Landjäger und am Wirtshausbazi, dazua a Hausbrot und an Butter 15,30
a Beilagenänderung kost´ 1,-€, ausser d´ Knödl oda der Salat wer´n g´wechselt
Obacht!!! G´schleckerte und süaße Sachen
Fonsis warme Apfelküacherl in Zimt und Zucker gebröselt auf Vanille-Beerensoß´
dazua a cremig´s Stracciatellaeis….desisfeischoagscheidaKlassiker 8,70
Unser Späschl: Oma´s Waldbeerengrütze mit Bourbon-Vanillesoß´ 7,20
Fein gebackener Apfelstrudel (wie bei Tante Josefine) mit warmer Vanillesoß 8,80
„Tante Trudes Zwetschgenschmarrn“, Ofenfrisch g´macht mit Mandeln,
Weinberl und saftigen Zwetschgen drin, an Puderzucker obendrauf 11,80
(Sauber sog i: aber weil mia an Schmarr´n oiwei frisch mach´n ko des scho a viertel Stund´ dauern)
Fonsi´s Gute Nacht Kart´n
´s is´ eigentlich scho´ z´spät zum Essen, aba a bissl was ham mia oiwei (von 22.30/23.00 bis 23.30/0.00Uhr)
(wenn´d Küch scho´ hoamganga is´….)
Klare Rindskraftbrühe mit feine Leberspätzle drin 5,50
Fruchtig frisches Tomatensupperl mit geknofelten Krutongs 5,80
Braumeistergulasch aus der Rindsschulter g’schnitt’n
mit söibag’machten Buddhaschbäzle“ und am malzigem Hausbrot 19,50
Zwoa Stück Kalbfleischpflanzerl mit dunkler Soß´ am würzigen
Senf dazua und am Gadoffesalat…..da ziagt´s dir d´Schuah aus!! 11,80
Da hausg´macht cremige Wirtshausbazi (a „bayrisch-batzda“ mit am „O“ vorneweg)
mit Zwieferingerl, saurer Gurken und Radieser´l dazua gibt´s a moizig´s Hausbrot 9,20
Kirchtruderinger Wurstsalat mit Essiggurk´n und am moizigem Hausbrot 9,30
…den mach´n mia a in der Schweizer Version …( für nur ein Oiroh mehra)
Würzig´s Brotzeitbrett´l (da werd´s Aug´n machen) mit rohem Schinken, Salami,
am Kas, G´würzgurken, Landjäger und am Wirtshausbazi, dazua a Hausbrot und an Butter 15,30