♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Tante Trudes Leibspeisblad´l*
Dampfig´s aus´m Suppenkessel
A bärig bayuwarische Bierbrotsupp´n (mit am Unertl-Bier g´macht)….. 4,90
Wie von Oma: a klare Kraftbrühe mit zwoa Griesnockerl drin…..4,90
Fruchtig frisches Tomatensupperl mit geknofelten Krutongs (mmmmmh)…..5,10
Vorneweg, mittendrin und auch nur a so….
A warmer selberg´machter Sonnenblumenkern-Gmiasstrudel auf
marinierten Antipasti dazua Schafskäswürfel und a Haferl Sauerrahm 9,70
Dünn g’schnittenes Tomatencarpaccio in Vinaigrette mit Basilikumpesto,
obendrauf Austernpilze vom Grill, gehobelter Parmesan & Baguette 9,30
A g´schmackig guade Tafelspitzsülz´n mit Radieserlsoß´,
ang´machte Salatbladl und würzigen Bratgadoffe dazua …hollareiduljö 10,90
Zwoa Stück kernig gegrillte Kalbfleischpflanzerl mit dunkler Soß´,
würzigem Senf dazua und am Gadoffesalat…..da ziagt´s dir d´Schuah aus!! 10,30
Feines Matjesfilet in unserer selberg´machten grünen Soß´ dazua
gibt´s guat g´würzte Wirtshaus-Bratgadoffen und a Salatsträußerl 11,60
Unsere Oiwei-Schmankerl
Ofenfrischer Schweinsbrod´n vom bayrischen Strohschwein mit Krust´n,
dazua „Gadoffegnödl“ & Speck-Krautsalat…danach brauchst an Unertl Bierschnaps!!! 13,40
A Portion Schloßhofente (des is a guad´s Viertel) mit am pfundigen Kartoffelknödel und feinem Apfelblaukraut dazua … halbe Ente für € 21,40 16,70
A griabig rösche Schweinshax´n aus´m Bratrohr mit am sauren
Faßkraut dunkler Soß´ & am großen dicken Bremmslknödel 17,80
`s Braumeistergulasch aus der Rindsschulter g’schnitt’n
mit am großen Bremmslknödel und am kloana bunten Salat 16,30
´s original Truderinger Wirtshaus „Schnitzel“ vom Strohschwein
in Butter gebraten mit guat g´würzten Bratgadoffe und am Salatteller 16,40
Röhrich´s „fränggische Rosdbradwerschdla“ (7 Stück!!) , dazua
a dampfig guad´s Specksauerkraut, an würzigen Senf und unser Hausbrot 10,90
…und auf den zwoa letzt´n Seit´n find a jeda (Preiss´n und Zugroaste) a Transscription und an Bayrischtest
sauber „xund“ und lecker vegetarisch
Frische Rahmschwammerl in feiner Petersiliencreme mit am dicken Bremmslknödel…..10,50
Gegrillte Gmias-Pflanzerl mit Sonnenblumenkernen drin, auf a Schnittlauchsoß,drunt und drüber Zuckerschoten und Kirschtomaten dazua a bunter Salat…..11,20
Mit Fassbutter im Eisenpfandl g´machte Kässpatz‘n, selberg´machte Röstzwiefeobendrauf und an bunten Salat dazua…de Spatz´n servier´n wir scho´ auf am groß´n Teller!!!!…..10,80
Ofenfrische Tomatenlasagne mit knackigem Gmias und am g´schmackigem Käsobendrauf, im Ofen g´macht, des ois auf zwoa cremigen Soß´n & dazua an Salatteller…..12,90
Im Pfandl abg´schwenkte Spinatspatz´n mit rahmiger Bergschwammerlsoß´obendrauf, dazua gibt´s an kloana Salat ….so guat…..11,30
Voll vegan: G´schwenkte Linguine in feiner Mailänder Gemüsebolognese
dazua an Tomaten-Rucolasalat in g´schmackiger Kräutervinaigrette 12,80
In da Pfanna g´macht, guat g´schmort und zart gegrillt
Göttler´s Bauerngröst´l; Stroh-Schweins-Bratenstückerl, Speck, Zwiefe
und griabige Knödelscheib´n, a Ochsenaug´ und dazua an kloana Salat 12,50
Gebraten´s Südsee-Hechtfilet und Riesengarnelen auf Tomaten-Kräuterbutter
mit am dampfigen Butterreis und am „xunden“ Gurkensalat 19,70
Gegrilltes Sportlersteak vom Angus-Rind mit Kräuterbutter, röschem Bauern-
Knofibrot und am frischen Tomaten-Ruccolasalat ….desziagtfeisaubanei 19,60
Aus der Jungstierlende vom bayrischen Weidevieh: Zwiebelrostbraten vom Grill mit
g´wandter Zwiefelsoß´, feinen Allgäuer Kässpatzen und am Buttergmias 22,70
………und a kloana g´mischter Salat kost`…..5,30
Jeden Tag so umara hoib eife…( 10.30 Uhr)
Zwoa Weisswürscht aus´m Kessel mit am Händlmaier Senf und Brez´n…..6,30
A Portion abgebräunten Leberkäs´ (des san zwoa guade Scheib´n) mit am Händlmaier Senfund a röschen Brez´n dazua…..6,50
des Richtige für ´n groß´n Appetit vorneweg und a gwandte G´schicht zur Brez´n Griebenschmalz und frische Fassbutter ….die Portion reicht für 4 Leit…..3,40
………und so a rösche Brez´n kriagst für nur…..1,60
Frisch `pflückt und knackig grün
„Lumber-Jack“; G`mischter Eisbergsalat in Cäsarendressing mit Tomaten
und Tschikori dazua Räucherlachs, Apfelkren und an Reiberdatschi 13,30
„Truderinger-Salat“; Salatblad´l in Balsamicodressing mit Gurkerl, Mais und
Strauchtomaten, & Hähnchenbruststreifen in der Körndlkrust´n gebraten 12,50
„Bergwiesen-Salat“; Gegrillte Lendenfetzen vom Bergrind und gebratene
Wiesenschwammerl auf Salaten im Joghurtdressing mit „Krutongs“ 13,80
„Wellness-Gamba-Salat“: Salatteller in Balsamicodressing mit gegrillten
Riesengarnelen und Mozzarellakugeln dazu Baguette & Sweet-Chili-Dip 14,30
„Roastbeef-Salat“: Blattsalate in Sauerrahmdressing mit rosa gebratenem
Roastbeef, lecker Soß´ „Reh-muh-lad“ dazua rösche Bratgadoffe 14,80
Bärige Brotzeitschmankerl und Biergartenklassiker
Da hausg´macht cremige Wirtshausbazi (a „bayrisch-batzda“ mit am „O“ vorneweg)
mit Zwieferingerl, saurer Gurken und Radieser´l dazua gibt´s a moizig´s Hausbrot 7,50
Kirchtruderinger Wurstsalat mit Essiggurk´n und am moizigem Hausbrot 8,30
…den mach´n mia a in der Schweizer Version …( für nur ein Oiroh mehra)
Würzig´s Brotzeitbrett´l (da werd´s Aug´n machen) mit rohem Schinken,
Salami, am Kas, G´würzgurken, Landjäger und am Wirtshausbazi, dazua a Hausbrot und an Butter 12,80
a Beilagenänderung kost´ 1,-€, ausser d´ Knödl oda der Salat wer´n g´wechselt
Obacht!!! G´schleckerte und süaße Sachen
Des „Gletscherhaferl“ saukoid aba mit G‘schmack ; Fruchtig´s Himbeereis,
Vanilleeis und Haselnußeis mit am Schlagrahm und Krokantsplitter obendrauf 5,90
„Vui z´vui G´fui“; Hoaße Waldbeeren (die einzig heimischen Bären außa´ dem Hubschraubär)
mit cremigen Vanille- Haselnuß- und Schokoeis und am Rahmhäuberl 6,70
A wunderbare G´schicht: unser Eis kommt jetzt frisch und bayrisch, regional
und hausg´macht vom Eiscafé Seidl in Trudering: je kugelrunde Kugel 1,77
Vanille, Schokolade, Joghurt-Erdbeere, Buttermilch-Sanddorn, Haselnuss, Zitrone-Joghurt, Stracciatella und Himbeere
An leckeren Millirahmstrudel auf warmen Waldbeeren mit am Sanddorn dazua 7,30
Fonsis warme Apfelküacherl in Zimt und Zucker gebröselt auf Vanille-Beerensoß´
dazua a cremig´s Stracciatellaeis….desisfeischoagscheidaKlassiker 7,20
Unser Späschl: Oma´s Waldbeerengrütze mit Bourbon-Vanillesoß´ 5,70
Fein gebackener Apfelstrudel (wie bei Tante Josefine) mit warmer Vanillesoß 7,30
„Tante Trudes Zwetschgenschmarrn“, Ofenfrisch g´macht mit Mandeln,
Weinberl und saftigen Zwetschgen drin, an Puderzucker obendrauf 9,80
(Sauber sog i: aber weil mia an Schmarr´n oiwei frisch mach´n ko des scho a viertel Stund´ dauern)
Fonsi´s Gute Nacht Kart´n
´s is´ eigentlich scho´ z´spät zum Essen, aba a bissl was ham mia oiwei (von 22.30/23.00 bis 23.30/0.00Uhr)
(wenn´d Küch scho´ hoamganga is´….)