Hauptspeisen

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Unsere Oiwei-Schmankerl*

Ofenfrischer Schweinsbrod´n vom bayrischen Strohschwein mit Krust´n, dazua an großen handgeriebenen„Gadoffegnödl“ und an Speck-Krautsalat…danach brauchst an Unertl Bierschnaps!!!!…….13,90

A Portion Schloßhofente (des is a guad´s Viertel) mit am pfundigen Kartoffelknödel und feinem Apfelblaukraut dazua…..17,20   die gibt´s auch als halbe Ente für…..24,90

A griabig rösche Schweinshax´n vom bayerischen Strohschwein frisch aus´m Bratrohr mit am Faßkraut, dunkler Soß´ und am großen selberg´machten Bremmslknödel(´s Beste von Brez´n und Semme´)…..18,30

des is´da Brüller: `s Braumeistergulasch aus der Rindsschulter g’schnitt’n mit am großen Bremmslknödel und am kloana Salat…des werd mit am Unertl-Bier g´macht…..16,80

´s original Truderinger Wirtshaus „Schnitzel“, vom Strohschwein rösch in Butter gebraten mit guat g´würzten Bratgadoffe und am Salatteller…..16,90

 …und auf den zwao letzt´n Seit´n find a jeda (Preiss´n und Zugroaste) a Transscription und an Bayrischtest

sauber „xund“ und lecker vegetarisch

Frische Rahmschwammerl in feiner Petersiliencreme mit am dicken Bremmslknödel…..10,90

Gegrillte Gmias-Pflanzerl mit Sonnenblumenkernen drin, auf a Schnittlauchsoß, drunt und drüber Zuckerschoten und Kirschtomaten dazua a bunter Salat…..11,70

Mit Fassbutter im Eisenpfandl g´machte Kässpatz‘n, selberg´machte Röstzwiefe obendrauf und an bunten Salat dazua…..11,30

Ofenfrische Tomatenlasagne mit knackigem Gmias und am g´schmackigem Käsobendrauf, im Ofen g´macht, des ois auf zwoa cremigen Soß´n & dazua an Salatteller…..12,90

Im Pfandl abg´schwenkte Spinatspatz´n mit rahmiger Bergschwammerlsoß´obendrauf, dazua an kloana Salat   ….so grün, so xund und einfach guat…..11,80                                                                                           

In da Pfanna g´macht, guat g´schmort und zart gegrillt

Göttler´s Bauerngröst´l; rösche Stroh-Schweins-Bratenstückerl, an Speck und Zwiefe griabige Knödelscheib´n, obendrauf a Ochsenaug´ und dazua an kloana Salat…..12,90

Frisch g´fanga: Gebraten´s Südsee-Hechtfilet und Riesengarnelen auf Tomaten-Kräuterbutter mit am dampfigen Butterreis und am Gurk´nsalat…schaughidaliegtatoterfischimwasser!!!…..20,20

Gegrilltes Sportlersteak vom Angus-Rind mit Kräuterbutter, röschem Bauern-Knofibrot und am frischen Tomaten-Rucolasalat ….desziagtfeisaubanei…..22,30

 A guat geklopft´s Stückerl aus der Jungstierlende: Zwiebelrostbraten im gusseisernen Pfandl g´macht mit gwandter Zwiefelsoß´, feinen Kässpatzen und am Buttergmias…..23,20

 

………und a kloana g´mischter Salat kost`…..5,30

J e d e n   T a g    s o   u m a r a   h o i b   e i f e…( 10:30 Uhr)

Zwoa Weisswürscht aus´m Kessel mit am Händlmaier Senf und Brez´n…..6,70

A Portion abgebräunten Leberkäs´ (des san zwoa guade Scheib´n) mit am Händlmaier Senf und a röschen Brez´n dazua…..7,30

des Richtige für ´n groß´n Appetit vorneweg und a g´wandte G´schicht zur Brez´n
Griebenschmalz und frische Fassbutter ….die Portion reicht für 4 Leit…..3,40

………und so a rösche Brez´n kriagst für nur…..1,60

Frisch `pflückt und knackig grün

 

„Truderinger-Salat“; Bunte Salatblad´l in Balsamicodressing mit Gurkerl, Mais und Strauchtomaten, obendrauf Hühnchenbruststreifen in knuspriger Körndlkrust´n gebraten…..12,90

 „Bergwiesen-Salat“; Gegrillte Lendenfetzen vom Bergrind und gebratene Wiesenschwammerl auf frisch ang´machten bunten Salaten im Joghurtdressing mit Krutongs und Gartenkresse…..13,80

„Wellness-Gamba-Salat“: Großer Salatteller in Balsamicodressing mit knofelig gegrillten Riesengarnelen, Babytomaten und Mozzarellakugeln dazu Baguette & Sweet-Chili-Dip…..14,70

„Roastbeef-Salat“: Knackige Blattsalate in Sauerrahmdressing mit rosa gebratenem Roastbeef, lecker Soß´ „Reh-muh-lad“ dazua rösche Bratgadoffe…..14,80

Bärige Brotzeitschmankerl

Da hausg´macht cremige Obatzda mit Zwieferingerl, saurer Gurken und Radieserl dazua gibt´s a moizig´s Hausbrot…..8,30

Röhrich´s „fränggische Rosdbradwerschdla“ sauber obraten, dazua a dampfig saures Speckkraut aus´m Fassl, an würzigen Senf und Hausbrot dazua…..11,30

Würzig´s Brotzeitbrett´l (da werd´s schaun) mit rohem Schinken, Salami, am Kas, G´würzgurk´n, Landjäger und Obatzd´n dazua a Hausbrot und an Butter…..13,80…des is´ so guad, des mach´n mia auch für 4 Personen …a riesige G´schicht…..42,00

Kirchtruderinger Wurstsalat mit Essiggurk´n und am moizigem Hausbrot…..8,30…den mach´n mia a in der Schweizer Version …( für nur ein Oiroh mehra)

 * Alle Angaben in Oiroh (€)