Vorspeisen

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Dampfig´s aus´m Suppenkessel*

A bärig bayuwarische Bierbrotsupp´n (mit am Unertl-Bier g´macht)…..5,10

Wie von Oma: a klare Kraftbrühe mit zwoa Griesnockerl drin…..5,10

Fruchtig frisches Tomatensupperl mit geknofelten Krutongs (mmmmmh)…..5,30

Vorneweg, mittendrin und auch nur a so….

A warmer selberg´machter Sonnenblumenkern-Gmiasstrudel auf marinierten Antipasti dazua Schafskäswürfel und a Haferl Sauerrahm…….10,30

Dünn g’schnittenes Tomatencarpaccio in Kräutervinaigrette mit Basilikumpesto, obendrauf Austernpilze vom Grill, gehobelter Parmesan und dazua a Baguette…..9,80 

Der Wirtshausklassiker: A g´schmackig guade Tafelspitzsülz´n mit Radieserlsoß´, ang´machte Salatbladl und würzigen Bratgadoffe dazua  …hollareiduljö…..11,50

Zwoa Stück kernig gegrillte Kalbfleischpflanzerl mit dunkler Soß´ am würzigen Senf dazua und am Gadoffesalat…..da ziagt´s dir d´Schuah aus!!…..10,80

Feines Matjesfilet in unserer selberg´machten grünen Soß´ dazua gibt´s guat g´würzte Lyoner Bratgadoffe und a Salatsträußerl…..12,20

 * Alle Angaben in Oiroh (€)