♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Liabe Gäste: Weil mia leida ned olle Speis´n zum Mitnehma daham schaun´s deshoib de Speisekartn auf unsara Startseit´n o´…merci♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Dampfig´s aus´m Suppenkessel*
A bärig bayuwarische Bierbrotsupp´n (mit am Unertl-Bier g´macht)…..4,70
Wie von Oma: a klare Kraftbrühe mit zwoa Griesnockerl drin…..4,70
Fruchtig frisches Tomatensupperl mit geknofelten Krutongs (mmmmmh)…..4,80
Vorneweg, mittendrin und auch nur a so….
A warmer selberg´machter Sonnenblumenkern-Gmiasstrudel auf marinierten Antipasti dazua Schafskäswürfel und a Haferl Sauerrahm…….9,30
Dünn g’schnittenes Tomatencarpaccio in Kräutervinaigrette mit Basilikumpesto, obendrauf Austernpilze vom Grill, gehobelter Parmesan und dazua a Baguette…..8,90
Der Wirtshausklassiker: A g´schmackig guade Tafelspitzsülz´n mit Radieserlsoß´, ang´machte Salatbladl und würzigen Bratgadoffe dazua …hollareiduljö…..10,60
Zwoa Stück kernig gegrillte Kalbfleischpflanzerl mit dunkler Soß´ am würzigen Senf dazua und am Gadoffesalat…..da ziagt´s dir d´Schuah aus!!…..9,90
Feines Matjesfilet in unserer selberg´machten grünen Soß´ dazua gibt´s guat g´würzte Lyoner Bratgadoffe und a Salatsträußerl…..11,20